Frans Smits wint Peronne

Sportvrienden,

 

Nog steeds een koude wind uit noordelijke richting op de 2e wedvlucht van dit seizoen, het inmanden weer heel vroeg door de nu nog geldende avondklok , het verliep bijna probleemloos controleer zeker in het begin Uw systeem of alles goed staat. vanaf vrijdag gaan we weer naar normalere tijden qua inkorven, voor de rest houden we de maatregelen zoals we dit al even doen, nog even volhouden voor ons alle.

Dan naar de 2e vlucht van dit prille seizoen, 719 duiven werden ingemand door de leden van de OBvP voor de vlucht Peronne, Op vrijdagavond wilde het IWB nog een andere losplaats voor onze afdeling, dit door de natuurbrand bij Brecht in België, gelukkig heeft afd 2 niet toegegeven om naar Arlon te rijden, en zijn de duiven onder prima omstandigheden gelost in Peronne om 9:30u en er was een prima vertrek voor de duiven van de 4 rayons van afd 2. De winnares van deze vlucht is de NL18-3832415 van Frans Smits, een klasse prestatie van deze duivin door niet alleen in onze vereniging de eerste prijs te behalen maar ook in Rayon 3 (Union de Baronie) van afd2 er met de winst vandoor te gaan. Frans proficiat en geniet van deze mooie prestatie en van de mooie uitslag die jou duiven hebben neergezet, klasse.

Verder vele kopprijzen voor de duiven die in de OBvP worden gespeeld, een sterke start voor onze leden dit jubileumjaar. Het seizoen gaat verder en volgende week staat Morlincourt op het programma, zorg dat Uw duiven er klaar voor zijn,

En vanavond zijn er door 44 liefhebbers 1115 duiven ingekorfd voor een africhtingsvlucht vanuit Quievrain de komende 6 weken kan elke zaterdag worden ingemand, zo heeft U de mogelijkheid om Uw duiven goed aan de start te krijgen voor de komende maanden, het seizoen is nog pril en de belangrijke grand Prix vluchten starten volgende maand.

Ook heeft de afdeling voor woensdag een extra africhtingsvlucht ingelast, dinsdag kan er worden ingekorfd voor deze africhting vanuit Asse Zellik. Dus mogelijkheden in overvloed.

Onder deze pagina de tussenstanden voor het vitesse kampioenschap, we willen U elke week hierover informeren.

 

Prettig weekend, en wie weet bent U de volgende vluchtwinnaar.

 

Gr Gert van den Bogaard