14-10 Nieuwe leden aangenomen en opmerking op alle voorstellen afd 2 najaarsvergadering

Sportvrienden,

Doordat de ruimte van floralia vanaf volgende week gesloten is, hebben we geen ruimte om een najaarsvergadering te houden, we gaan zodra onze ruimte klaar is deze zeker houden, voorlopig houden we U op de hoogte via deze site, dus kijk regelmatig naar deze site, en mail ons als er vragen zijn naar bestuur@obvp.nl 

Afgelopen weekend op 18 September hebben we een aanmelding gehad van Frank en Cees Nulle uit Ulvenhout, het bestuur van de OBvP heeft besloten dat we deze liefhebbers binnen 3 weken laten weten of ze lid kunnen worden van de OBvP, als een lid van de OBvP bezwaar heeft tegen deze aanmelding kan hij dit kenbaar maken via de mail aan onze secretaris via secretaris@OBVP.nl voor 9-10-2021. 

Helaas hebben we ook leden die dit jaar zijn gestopt, we hebben opzeggingen ontvangen van Comb v Dinteren Visser, Oosterhout, Henk de Vos, Rijen, en Frans van Steen Oosterhout.

In de duivensport hebben we elkaar nodig om als vereniging te kunnen blijven bestaan, vandaar dat de vereniging een meer regionale functie heeft, De OBvP is al een toekomst bestendige regionale vereniging met leden uit diverse omliggende gemeentes. en dat is nodig om te kunnen voortbestaan en liefhebbers en thuis te bieden, In W45 word ons nieuwe clubgebouw geplaatst het hok waar we hebben ingemand is inmiddels afgebroken. laten we samen blijven genieten van onze mooie hobby in de OBvP. en heeft U zich al aangemeld om 27 November aanwezig te zijn op de kampioenen huldiging en ook het 110 jarig jubileum van onze vereniging mee te vieren ? meld U aan voor 16 Oktober svp zodat we weten hoeveel leden er aanwezig zijn zodat we dit ook goed kunnen voorbereiden. 

namens het Bestuur OBvP

Gert van den Bogaard 

Goedenavond,

Voorstellen ingediend voor behandeling tijdens de najaarsvergadering Brabant 2000

Zie bijlage onder aan deze pagina voor alle voorstellen voor de najaarsvergadering brabant 2000,

indien U als lid een opmerking heeft geef dit door aan ons via bestuur@OBVP.nl  verder staat ons standpunt vermeld bij de voorstellen, zo zullen we ook stemmen tijdens de vergadering.

 

Gr Gert