Comb v Vugt de Hoogh hebben een Superstart 2022

Sportvrienden,

Na de altijd lastige eerste week voor de vrijwilligers van de OBvP waarin het meestal niet vanzelf gaat, was de 2e vlucht inkorven al weer wat vlotter verlopen, als U verspreid naar het inkorflokaal komt dan hoeft er niemand echt lang te wachten en loopt het achter elkaar door, Wel nog een punt van aandacht voor U want niemand heeft zich gemeld bij Ad van den Kieboom om te helpen met het inkorven of het laden, In diverse verenigingen moeten de leden die het nog kunnen allemaal laden om de beurt, als we geen mensen bij krijgen moeten wij hier ook zo'n schema op gaan zetten zodat iedereen z'n steentje bijdraagt, dit is belangrijk om het voor alle leden leuk te houden. dus kom op enkele avonden iets doen in het seizoen, en voor de hobby waar U ook van geniet moet toch geen opgave zijn.

749 wedstrijdduiven zijn er vrijdagavond vertrokken naar Niergnies Grand een nieuwe losplaats niet ver van de oude losplaats gezien het geringe afstand verschil, Het was een koude dag met een matige wind uit het NO en de duiven werden op tijd gelost, om 9 uur zijn 17929 duiven van de hele afdeling 2 aan hun thuisreis van 201 Km voor Oosterhout begonnen. Het was een prachtige dag voor ons en onze duiven want ondanks de kou heb Ik genoten van de aankomsten van de duiven, Ik hoop dat U ook genoten heeft van de mooie hobby die we hebben, het blijft een prachtig gezicht hoe de duiven binnen stormen en het lijkt dat de duiven van deze temperatuur minder last hebben dan van de hitte.   

Opnieuw een dubbele overwinning voor Ad en Danny en bevestigen de klasse van hun hok met niet alleen de 2 snelste in de OBvP maar zelfs van de Union de Baronie en van de totale lossing van Brabant 2000 tegen 17929 duiven winnen leden van de OBvP 1-2-3-5-10 waar Ad en Danny er aan de 5e prijs 3 duiven op de uitslag hebben staan, Hun eerste duif een Jaarling komt uit een Doffer van de Gebr Scheele x een kleindochter van den Adwin, en als 2e was het hun beste duif van het hok den Simon in 2021 15e beste jaarling van Nederland. Heren gefeliciteerd met deze knappe prestatie het beloofd nog wat voor de rest van het seizoen. Ook de derde duif van de hele afdeling was voor het team de Hoogh Dries en Gert, en de 10 plaats was voor Frans Smits, al met al een mooie start van 2022 voor onze leden van de OBvP, Vrijdag kunnen we inkorven voor de derde vitesse vlucht vanuit Morlincourt Ik hoop dat U allemaal weer komt inkorven vrijdag zodat we weer kunnen genieten van onze mooie hobby. 

Zet in Uw agenda zondag middag 22 Mei vast, om met Uw gezin vrienden en bekenden naar ons lokaal te komen, vanaf 14:30u hebben we het lokaal open zodat U Uw gezin, familie vrienden en bekenden het nieuwe lokaal kunt laten zien. en waar we de winnaar van de 1e Grote Prijs van Oosterhout om 16:00u huldigen aansluitend word ons nieuwe lokaal officieel geopend, na deze opening word er gezorgd voor de inwendige mens en willen we samen met U alle proosten op 111 Jaar OBvP 

Dus zet deze middag in Uw agenda en nodig Uw gezin familie en vrienden uit om eens te komen kijken bij de OBvP 

Gr Gert