Gert van den Bogaard wint vanuit Melun

Sportvrienden,

Donderdag hebben we 567 wedstrijdduiven ingemand voor de 2e midfond vlucht van het seizoen 2022,

Het weer is elke week nog prima voor onze duiven en zo ook vandaag konden de duiven op tijd worden gelost n.l. om 8:30u, met een W ZW wind, anders dan de voorgaande weken, maar wederom een mooie vlucht voor de duiven, en voor ons als liefhebbers.

Vandaag was de eerste prijs voor een duivin van mijn eigen hok, deze duivin komt uit mijn beste duivin n.l Magic Star gekoppeld aan een zoon van het Gertje van Louis en Eugene Stabel, bij thuiskomst treuzelde ze nogal doordat er een vreemde duif bij was die op zoek was naar water. gelukkig had ze de eerste prijs in de OBvP niet verspeeld hierdoor. 

komende week starten we alweer met de dagfond vluchten en worden het drukke weken, voor U en voor alle vrijwilligers, Kijk onder de kop van Fondclub Oosterhout op deze site voor het opgeven van Uw Derbie duiven voor de dagfond tot 27 Mei kan dit en de inleg is gratis bent U nog geen lid , geef U snel op bij Mark van der Poel of John Stultjens zodat U mee kan doen voor mooie prijzen en een gezellige duivenavond als afsluiting van het seizoen.

Morgen 22 Mei hoop Ik U allemaal te zien (vanaf 14:30u) bij de uitreiking van de eerste grote prijs van Oosterhout (16:00u) na 16:00u is er nog nog wat te eten en zo vieren we het 110 jaar bestaan van de OBvP, helaas geen uitbundig feest maar een gezellige middag waar we van gaan genieten, laten we hopen op mooi weer en dat we een leuke middag hebben samen met de leden, en partners en vrienden van de OBvP.